Actualitat
Carro de la compra

Total en carrito actualmente: 0

Total 0.00 €

Su carrito de la Compra

Precio IVA incluido

Vino Xat de Benaiges

Ref. 1
5,00
-- Noticias(nuevo) --
-- Noticias(nuevo) --

El pròxim dissabte 29 de setembre tindrà lloc la 1a edició de l'esmorzar de veremadors, una nova activitat promocional del mercat de la fruita i la verdura. L'esmorzar és organitzat per la Regidoria de Comerç i Turisme conjuntament amb la Societat Agrícola de Valls que aportarà els seus vins i amb la col·laboració de diferents restauradors i establiments de la ciutat (Casa Vidal, Ca la Vicky, i els bars restaurants Bruch, Ca l'Àngel, Luga i Planeta Kasteller).

L'activitat tindrà lloc de 8:30 a 12 hores a la plaça del Blat i consistirà amb un esmorzar popular a base de sardines, en un acte que també comptarà amb l'actuació musical del grup So Nat grallers. El preu de l'esmorzar és de 3 euros i inclou 3 sardines de la costa, pa de pagès, tomaca, alls, raïm i aigua o vi de la Societat Agrícola de Valls. Els tiquets es poden comprar anticipadament a l'Oficina de Turisme, a les parades del mercat de la fruita i la verdura i als establiments col·laboradors, o bé comprar-los el mateix dia 29 fins exhaurir les degustacions.

Amb el lema “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de la fruita i la verdura de Valls, amb més de vuit segles d’història, està celebrant aquest any 2018 diferents activitats promocionals. L’objectiu de la campanya de promoció del mercat vol posar en valor els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat. Durant tot l’any s’estan celebrant actes promocionals, amb showcookings, activitats pedagògiques a les escoles, la primera favatada popular el passat mes d’abril o la degustació de vermut aquest l’estiu.

Contacte con nosotros

Si desea realizar cualquier consulta, por favor rellene el formulario con los datos requeridos y envíenos el mensaje. Le responderemos en breve.

Mapa del sitio