Actualitat
Carro de la compra

Total en carrito actualmente: 0

Total 0.00 €

Su carrito de la Compra

Precio IVA incluido

Vino Xat de Benaiges

Ref. 1
5,00
-- Noticias(nuevo) --
-- Noticias(nuevo) --
La Societat ha cedit les seves instal·lacions per fer els paquets de calçots d'aquesta iniciativa d’un grup de productors i productores de calçots de Valls, amb el suport dels Departaments d'Agricultura, Ramaderia Pesca i Alimentació; Salut; i Treball, Afers Socials i Famílies.

Professionals i residents de 135 residències de gent gran del Camp de Tarragona i de Lleida rebran prop de 150.000 calçots amb Identificació Geogràfica Protegida (IGP). Aquesta és una iniciativa d’un grup de productors i productores de calçots de Valls, amb el suport dels Departaments d’Agricultura, Ramaderia Pesca i Alimentació; Salut; i Treball, Afers Socials i Famílies. L’acció, que té per lema “Gràcies des de Valls” beneficiarà prop de 15.000 persones i es durà a terme del 15 al 19 de març. La Societat Agrícola de Valls ha posat a disposició d’aquesta acció solidària les seves instal·lacions on s’han empaquetat els 150.000 calçots que s’han lliurat als professionals sanitaris.

És la tercera iniciativa d’aquestes característiques que es du a terme, a través de la iniciativa de productors de cítrics  de Terres de l’Ebre i gràcies a la línia d’ajuts que el Departament d’Agricultura ha obert als productors agraris per compensar la pèrdua d’ingressos derivada de la manca de canals de comercialització de productes peribles com a conseqüència de la crisi de la COVID-19..

Ara, un grup de productors i productores de calçots de Valls, amb Identificació Geogràfica Protegida (IGP), s’ha sumat a la iniciativa oferint a totes les residències de gent gran de Lleida i del Camp de Tarragona, calçots per fer un àpat amb aquest producte tant tradicional i exclusiu del territori. Juntament amb els calçots es facilitaran un parell de propostes de receptes, de fàcil preparació en l’entorn de les residències de gent gran, Calçots al forn i Crema de calçots.

L’objectiu d’aquest obsequi és agrair als equips de professionals de les residències i en especial a les persones grans que hi viuen (un total de 14.799 persones, entre treballadores i residents) l’esforç i la capacitat per superar dia a dia aquest període tant complex i difícil, a través de l’hortalissa més representativa del territori, el calçot.

Contacte con nosotros

Si desea realizar cualquier consulta, por favor rellene el formulario con los datos requeridos y envíenos el mensaje. Le responderemos en breve.

Mapa del sitio