Actualitat
Carro de la compra

Total en carrito actualmente: 0

Total 0.00 €

Su carrito de la Compra

Precio IVA incluido

Vino Xat de Benaiges

Ref. 1
5,00
-- Noticias(nuevo) --
-- Noticias(nuevo) --
La Festa de l'Oli Nou de Valls, que organitza la Societat Agrícola de Valls, tindrà lloc el darrer diumenge de novembre a partir de les 10 del matí a l'esplanada que hi ha davant la cooperativa.

De les 10 h a les 12 h tindrà lloc una jornada de portes obertes al trull que permetrà veure'n les instal·lacions, el seu funcionament i el raig d'oli sortint.  A la mateixa hora, a l'esplanada tindrà lloc el tradicional esmorzar de l'olivaire amb amaniment generós d'oli nou.

A les 11 del matí està pñrevista una actuació musical a càrrec del grupo Som Dos/tres, que interpretarà versions de cançons dels 70 i els 80 i també de temes actuales. Durant tot el matí, hi haurà inflables per als més petits.

El preu del tiquet de l'esmorzar serà de 5 euros. Totes aquelles persones que comprin una garrafa de 5 litres de l'oli els serà descomptat 2 euros al presentar el tiquet de l'esmorzar. 

Contacte con nosotros

Si desea realizar cualquier consulta, por favor rellene el formulario con los datos requeridos y envíenos el mensaje. Le responderemos en breve.

Mapa del sitio