Actualitat
Carro de la compra

Total en carrito actualmente: 0

Total 0.00 €

Su carrito de la Compra

Precio IVA incluido

Vino Xat de Benaiges

Ref. 1
5,00
-- Noticias(nuevo) --
-- Noticias(nuevo) --
L’Alt Camp és un territori ric i divers. Situat al mapa per dos icones de la cultura catalana com són els castells i els calçots, amaga dins seu un territori privilegiat per al cultiu de multitud de conreus. I un paisatge bell i divers com pocs es conserven a Catalunya.

Descobrir i potenciar la riquesa d’aquesta terra és el principal objectiu de Tast Alt Camp, una associació fundada el 1999 i renascuda aquesta setmana amb nova imatge, nom i junta directiva. Amb una foto de família al Santuari de Montferri, amb vistes a tota la comarca, avui s’ha presentat el múscul de la nova associació que ja compta amb una vintena d’associats. Vins i caves, mels i melmelades, cafès i patates xips, formatges, pans i pastes... Són alguns dels productes d’altíssima qualitat gastronòmica que en formen part. La Societat Agrícola de Valls s'ha volgut sumar a aquesta nova iniciativa com un soci més.

Un llegat format per marques consolidades i d’altres molt joves amb gran projecció. Una unió de professionals de diversos sectors que volen posar en valor i potenciar la riquesa gastronòmica de l’Alt Camp. I a més, fer-ho de manera amena, propera i divertida. A través de rutes gastronòmiques, experiències sensorials i degustacions de tota mena.

La primera ocasió que ens brinden per descobrir els seus productes serà en el marc de la ‘Music Valls va de Vins’, que se celebrarà el proper 10,11 i 12 de maig, al Pati de Valls. Però ben aviat aniran desgranant activitats com el ‘Tast de Festa Major’, una proposta musical i gastronòmica dins les festes de Sant Joan a Valls.

Una vintena d'associats

Actualment, l'entitat compta amb una vintena d'associats: Adernats Vins i Cava, Boc de Mont-ral, Cal Garriga, Celler Mas Vicenç, Celler Mas Bella, Caves Vidal i Ferré, Cafè Ciano, Cafès Lider, Cava Magrinyà Calaf, Cava Vives Ambròs, Cooperativa de Valls, Estol Verd, Forn de Mont-ral, Forn de Nulles, Salses i Fruits S&P, Menjamiques, Llèpol.cat, Mel el Remei, Padró i Família i Patates Palau.

L’associació també anima a tots els productors i elaboradors de la comarca a formar-ne part, poden posar-se en contacte a través del e-mail: tastaltcamp@gmail.com

Contacte con nosotros

Si desea realizar cualquier consulta, por favor rellene el formulario con los datos requeridos y envíenos el mensaje. Le responderemos en breve.

Mapa del sitio