Actualitat
Carro de la compra

Total en carrito actualmente: 0

Total 0.00 €

Su carrito de la Compra

Precio IVA incluido

Vino Xat de Benaiges

Ref. 1
5,00
-- Noticias(nuevo) --
-- Noticias(nuevo) --
La Music Valls Va de Vins, celebrarà la seva 10a edició els propers dies 17 i 18 de maig a la plaça del Pati de Valls. Aquest any, l’esdeveniment reunirà deu cellers destacats de la DO Tarragona i cinc actuacions musicals en un ambient que fusiona la cultura del vi, la gastronomia local, la música en directe i com a novetat enguany estrena una col·laboració especial amb Món Casteller-Museu Casteller de Catalunya. Com ha passat des de la primera edició, la Societat Agrícola de Valls, tindrà un estand on es podran adquirir i tastar els nostres vins.

Cellers participants

Els cellers participants en aquesta edició de la Music Valls Va de Vins són un reflex de la riquesa enològica de la DO Tarragona, incloent-hi Cellers Blanch (Puigpelat), Vinícola de Nulles – Adernats, Vives Ambrós (Montferri), Celler Mas d’En Baiget (l’Albiol), Vinya Janine (Rodonyà), Mas Amfres (Reus), Celler Pallarades (Puigdelfí), Celler Mas Bella (Masmolets/Valls), Agrícola i Secció de Crèdit de Valls, i Celler Magriñà Calaf (Nulles). Cadascun d’aquests cellers presentarà una selecció dels seus millors vins, oferint als visitants l’oportunitat d’explorar i gaudir de la diversitat enològica de la zona i al mateix temps promocionant aquests cellers com a destinació enoturística.

Actuacions Musicals

Pel que fa a les actuacions musicals, la 10a edició de la Music Valls Va de Vins presenta un repertori d’artistes de gran talent. Els cinc grups que actuaran al Pati de Valls abasten una àmplia gamma de gèneres i estils, reflectint la diversitat i riquesa de l’escena musical catalana actual. Maio obrirà la música en directe al Pati de Valls divendres 17 de maig a les 19.30 h amb una actuació basada en el seu segon àlbum, Suau, que captura melodies precioses i una fusió eclèctica de pop electrònic, reggaeton, punk electrònic i altres influències. En aquesta primera jornada la música continuarà a les 21 h amb el trio liderat per Kelly Isaiah, artista lleidatà d’origen nigerià reconegut per la seva victòria al programa de televisió La Voz i que ha liderat el grup Koers, amb qui s’ha donat a conèixer entre el gran públic. 

La segona jornada de la Valls Va de Vins començarà el dissabte 18 de maig a les 12.30 h amb un concert vermut amb el duet local Destil·lats. A la tarda, a partir de les 19.30 h arribarà el barceloní Cesc Sansalvadó, amb el seu àlbum debut Homeward, on navega per temes d’amor i desamor amb una fusió d’alt-rock, folk i pop, destacant-se per la seva veu expressiva i melodies emotives, unes peces que va interpretar durant molt de temps al metro de Barcelona on es va donar a conèixer ja fa uns anys. Finalment, a les 21 h, el duet Carmen y María, amb la seva fusió de flamenc i música urbana, demostraran el seu talent i originalitat excepcionals que han rebut l’elogi tant de músics reconeguts com del públic en general.

Contacte con nosotros

Si desea realizar cualquier consulta, por favor rellene el formulario con los datos requeridos y envíenos el mensaje. Le responderemos en breve.

Mapa del sitio